/FIFA osigurala dodatnu kvotu ulaznica za utakmicu s Danskom NEDJELJA U NIŽNJEM NOVGORODU - U PRODAJI DODATNE ULAZNICE ZA UTAKMICU S DANSKOM
mandžo fifa

FIFA osigurala dodatnu kvotu ulaznica za utakmicu s Danskom NEDJELJA U NIŽNJEM NOVGORODU - U PRODAJI DODATNE ULAZNICE ZA UTAKMICU S DANSKOM

Hrvatski nogometni savez dobio je od Svjetske nogometne federacije dodatnu kvotu ulaznica za utakmicu osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Danske.

Borba za četvrtfinale svjetske smotre između Hrvatske i Danske na rasporedu je u Nižnjem Novgorodu, 1. srpnja u 21:00 sati po lokalnom (20:00 po hrvatskom) vremenu.

Na raspolaganju je novih:

– 50 ulaznica 1. kategorije po 1820 kn

– 75 ulaznica 2. kategorije po 1380 kn

– 75 ulaznica 3. kategorije po 860 kn.

Hrvatski nogometni savez poziva sve zainteresirane za kupnju ovih ulaznica da na adresu elektronske pošte ulaznice@hns-cff.hr pošalju informaciju o tome za koliko su ulaznica, i u kojoj kategoriji, zainteresirani.

Ulaznice će se prodavati prema načelu “tko prvi”, a svi zainteresirani dobit će daljnje upute o kupovini ulaznica putem elektronske pošte.

Foto HNS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.