/Fenomenalne Osječanke ponovno slavile u Kaštelama DRUGA UZASTOPNA POBJEDA OSJEČANKI PROTIV VELIKIH RIVALA - DC KAŠTELA
žok osijek 06

Fenomenalne Osječanke ponovno slavile u Kaštelama DRUGA UZASTOPNA POBJEDA OSJEČANKI PROTIV VELIKIH RIVALA - DC KAŠTELA

Odbojkašicama s Drave očito sjajno godi morski zrak, ponovno su prikazale sjajnu predstavu u Kaštelama i drugi put u tjedan dana slavile protiv jedinih konkurentica u njihovoj skupini.

Utakmica je bila sjajna baš kako dolikuje derbiju dvije ovakve ekipe. Kaštelanke su slavile u prvom setu sa 7 poena prednosti, a onda su se djevojke trenera Daria Fančovića zagrijale i kreće pravi “fajt” do kraja utakmice. Drugi set vodi do poravnanja, Osječanke su slavile 23:25. U trećem ponovno slavlje za domaće navijače, pa ponovno poravnanje i osiguravanje jednog boda identičnim rezultatom kao i u 2. setu.

Odlučujući set Legice su odradile u velikom stilu, Kaštelanke nisu imale nikakve šanse i drugi bod je spakovan u torbu ŽOK Osijeka 06 a s njim vrlo je izvjesno i konačna pobjeda u ovoj skupini i borba za naslov prvakinja hrvatske za sjajne Osječanke.

5 je utakmica do kraja ove skupine, uz derbi u 11. kolu kada Kaštelanke dolaze u Osijek, težak ispit bi moglo biti gostovanje kod Drenove u 10. kolu, dok susreti sa Kostrenom s obzirom na kvalitetu ne bi trebali biti prezahtjevni za Osječanke. Realno je očekivati da naše djevojke osiguraju borbu za titulu  kao prvoplasirane iz svoje skupine, i ništa manje od toga ne očekujemo od njih.

Uz sjajne nastupe Slavonki u subotu, i ovu Osijeka 06 možemo reći da je ovo bio fantastičan vikend za slavonske odbojkašic, pa čak i poraz Đakovčanki u Rijeci je pozitivan zbog načina na koji su odigrale. Posebno je fascinantno da su slavonke pokorile najodbojkaškiji gradić na svijetu – Kaštela je pokorena od Vukovarki i Osječanki! Bravo cure!

Podijeli
  •  
  •  
  •