/Fantastično otvaranje u novoj kalendarskoj godini za rukometašice Osijeka U ZRINJEVCU JE PAO ZAMET ZA PRVU DOMAĆU POBJEDU
žrk osijek fb

Fantastično otvaranje u novoj kalendarskoj godini za rukometašice Osijeka U ZRINJEVCU JE PAO ZAMET ZA PRVU DOMAĆU POBJEDU

Odigrale su Osječanke zaostali susret Prve HRL za rukometašice i to vrlo uspješno – u Zrinjevcu je pao Zamet za prvu prvenstvenu pobjedu osječkih rukometašica na vlastitom parketu. Dobar je to znak i idealno otvaranje natjecanja u novoj kalendarskoj godini.

Pojačanje u redovima Osječanki Dora Lacković u potpunosti je potvrdila taj epitet pa je s osam pogodaka vukla svoje suigračice do vrijedne pobjede 28:20. Ako je suditi po jutru dan će za igračice Jelene Crnov biti vrlo lijep i ugodan.

Nije bilo lako kako konačan rezultat sugerira jer su se gošće dobro držale i na odmor otišle s bodom u džepu no u drugom dijelu Osječanke dižu ritam i dolaze do uvjerljive pobjede. Zagoršćak i Špoljarijć su dodale po 4 pogotka.

S ova dva boda iz derbija začelja rukometašice Osijeka su bliže sredini ljestvice nego samom začelju i s nekoliko dobrih utakmica i vezanih bodova mogu riješiti puno briga oko plasmana.

Foto FB ŽRK Osijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.