/Erdut u zadnjem kolu do Lige za prvaka POZNATI SU SUDIONICI PROLJETNIH LIGA
erdut

Erdut u zadnjem kolu do Lige za prvaka POZNATI SU SUDIONICI PROLJETNIH LIGA

Proteklog vikenda zaključen je jesenski dio natjecanja u Osječkim 2. ligama, od ranije je poznato da su Slavonija i Olimpija prvaci, a sada smo saznali i posljednje sudionike Lige za prvaka koja će dati predstavnika NS Osijek u kvalifikacijama za 1. ŽNL.

Ovog vikenda igrala se samo skupina A, a nakon tog posljednjeg kola najviše razloga za zadovoljstvo imaju u Erdutu kojem se uz pobjedu sve savršeno poklopilo te su završili na 3. mjestu. Oni su sami svoj dio posla odradili na pravi način, to je bio preduvijet za sve ostalo. Na gostovanju kod Elektre slavili su uvjerljivu 3:0 pobjedu kojom su stigli do 16 bodova koliko na kraju ima i Dunav koji je poražen u Sarvašu rezultatom 2:1. Glavni konkurent Erdutu u biti je bio Radnik koji je gostovao kod prvaka Olimpije i pobjedom je mogao biti među 4 najbolja, no Šarićeva momčad je jesen zaključila na vrlo uvjerljiv način, pa i zbog igre, kvalitete ali i prenesenih 10 bodova za očekivati je da će se sa Slavonijom boriti za konačni trijumf. Valja svakako istaknuti i Erdut, nekako su potajno ušli u 4 najbolja, a igraju jedan vrlo dobar nogomet. Nakon Olimpije najbolji su i u napadačkom (uz tri pripisana pogotka bez da su ih i zabili Višnjevcu) i u obrambenom segmentu igre.

Radnički je rutinskom pobjedom nad posljednjim Brijestom potvrdio drugo mjesto, a jedini remi u posljednjem kolu upisali su Višnjevac II i LIO uz po jedan pogodak u svakoj mreži.

Osijek :       NK Olimpija           NK Radnik     5 : 1

Dalj :           NK Radnički          NK Brijest      3 : 0

Osijek :       NK Elektra             NK Erdut       0 : 3

Višnjevac :  NK Višnjevac II      NK LIO         1 : 1

Sarvaš :       NK Sarvaš             NK Dunav    2 : 1

osijeka aa

Liga za prvaka:

Olimpija           10

Slavonija         10

Radnički           8

Klas                  8

Vitez                 6

Erdut                6

Dunav              4

Sloga               4

Liga za plasman:

Radnik    10

LIV          10

Laslovo    9

Elektra     9

Višnjevac  8

BSK          8

Čepin       7

Sarvaš     7

LIO           6

Gibarac    6

Šubić       5

Brijest      5

Goleo      4

Podijeli
  •  
  •  
  •