/Ena Vukić najbolje plasirana na državnom prvenstvu u gimnastici HRVATSKI SOKOL U NEDELIŠĆU
Petra_sklopka

Ena Vukić najbolje plasirana na državnom prvenstvu u gimnastici HRVATSKI SOKOL U NEDELIŠĆU

Na 17. Završnici KUP-a Hrvatske u B programu i 14. Završnici u C programu, od 3. do 5. 11. 2017. u Nedelišću, Gimnastički klub “Hrvatski sokol” Vinkovci predstavljale su 2 gimnastičarke  i 9 gimnastičara.

U univerzalnoj kategoriji mlađih kadeta A programa Vinkovčani su momčadski bili četvrti, od četiri ekipe iz četiri natjecateljske regije. Od ukupno 50 gimnastičara najbolje plasirani bio je Arijan Tomonji na 30. mjestu.

Na svom trećem državnom prvenstvu, Duje Ramljak, u B programu, u kategoriji kadeta, u konkurenciji 10 gimnastičara iz cijele Hrvatske,  bio je osmi.

Ena_greda_skok_pistolj

U C programu, u kategoriji kadeta,  Luka Rajković je bio 20. u konkurenciji 35  gimnastičara. U kategoriji juniora Karlo Radić bio je 14. od 16 gimnastičara.

Kod gimnastičarki u B programu smo imali jednu predstavnicu. U kategoriji juniorki naša najbolja gimnastičarka Petra Pavičić je odlučila nastupiti na državnom natjecanju unatoč ozljedi, te je u konkurenciji 21 vježbačice zauzela 17. mjesto.

Najbolja Vinkovčanka u pojedinačnoj konkurenciji bila je seniorka  Ena Vukić na 11. mjestu u konkurenciji 22 gimnastičarke.

Na državnom prvenstvu sudila su i dva naša suca, Tomislav Gudek i Marko Simon, koji su ujedno bili i treneri gimnastičara, dok je uz gimnastičarke bila trenerica Vukosava Lozanović.

Ena_ruce_odnjih

Podijeli
  •  
  •  
  •