/Dvojica Osječana u Santarcangelu OSJEČANI STIGLI U VELIKU
osijek

Dvojica Osječana u Santarcangelu OSJEČANI STIGLI U VELIKU

Talijanski trećeligaš Santarcangelo predstavio je dva pojačanja za nastavak sezone, a u pitanju su dvojica nogometaša Osijeka. Na posudbu u Italiju stigao je 21-godišnji Josip Špoljarić, jedan od najvećih talenata osječke nogometne škole.

Zajedno sa Špoljarićem u ovaj je talijanski klub došao i Zoran Lesjak, koji je u prvom dijelu sezone upisao ukupno 13 nastupa za prvu momčad Osijeka, a postigao je i jedan pogodak. Početak je ovo konkretne suradnje ova dva kluba koji odnedavno imaju istog vlasnika – Ivana Meštrovića. Kako je u nedavnom velikom razgovoru za službenu klupsku stranicu Meštrović rekao njegova ideja je da Santarcangelo bude izlog za proizvode Osijekove škole nogometa za talijansko, ali i čitavo europsko tržište.

Podsjetimo da je Zekić svoju momčad doveo u Veliku gdje je proveo vjerojatno najljepše dane svoje igračke karijere i zlatnim slovima upisao svoje ime u velike uspjehe Kamen ingrada od kojih je najupečatljiviji dvoboj s njemačkim gigantom Schalekom. Upravo za takva iskušenja ove zime Osječani zidaju temelje, s velikim nestrpljenjem već sada čekamo nove ljetne euro izazove Bijelo plavih. Nakon stvaranja baze na prekrasnom Papuku Osijek će drugu fazu priprema odraditi u Marbeli gdje ih čeka nekoliko teških iskušenja u pripremnim susretima.

Što se tiče transfera za sada je potpuno zatišje, no puno je vremena do kraja, vjerujemo da Alen Petrović ponovno ima nekakvog asa u rukavu..

Foto: HNTV

Podijeli
  •  
  •  
  •