/Đurđenovac na bod do naslova 2. ŽNL NOGOMETNOG SREDIŠTA NAŠICE
đurđenovac

Đurđenovac na bod do naslova 2. ŽNL NOGOMETNOG SREDIŠTA NAŠICE

Dvije vodeće momčadi našičke 2. ŽNL uspješno su odradile posao u 23. kolu, pa je situacija među njima identična, osim što je kolo manje pa je samim time Đurđenovac korak bliže tituli. Tri kola prije kraja Đurđenovac ima 8 bodova prednosti i još mu je jedan dovoljan za službenu potvrdu titule.

Lider je proteklog vikenda na svom terenu igrao protiv Sloge i upisao 2:0 pobjedu iako su gosti pružili kvalitetan otpor i pali tek u nastavku. Motičina je bila uvjerljivije, uz dva pogotka Mihaljevića slavili su 4:1 protiv Slavonije.

Najviše uzbuđenja bilo je u dvoboju Šipovca i Omladinca u kojem je do aćin dva puta vodio, gost se vraćao i na kraju došao do pobjede uz dva pogotka Marina Galineca. Ivan Antolović bio je dvostruki strijelac za Seljaka koji je uvjerljivo slavio u Lili, a u mjesto njega u igru je ušao Domagoj Liović koji se “proslavio” zaradivši isključenje nakon samo nekoliko minuta na terenu. Polet je minimalno slavio na svom terenu protiv Zoljana, dok su u dvobojima Iskrice i Željezničara te Croatije i Mladosti bodovi podijeljeni.

Screenshot_20190521-110112_Drive

Podijeli
  •  
  •  
  •