/Državno prvenstvo za juniorke i juniore u Osijeku NASTUPAJU ŽOK OSIJEK, OK ĐAKOVO I MOK MURSA
11832V

Državno prvenstvo za juniorke i juniore u Osijeku NASTUPAJU ŽOK OSIJEK, OK ĐAKOVO I MOK MURSA

U Osijeku će se od 12. do 14. siječnja 2018. godine održati Državno prvenstvo za juniorke i juniore. Na turniru će nastupiti osam ženskih i sedam muških ekipa. 

Od ženskih ekipa u Osijeku će igrati: OK Đakovo, HAOK Mladost, HAOK Rijeka CO, OK Zadar, OK Umag, OK Kitro Varaždin, ŽOK Dubrovnik i ŽOK Osijek. Od muških momčadi na turniru će nastupiti: OK Zadar, HAOK Mladost, OK Rovinj, OK Sisak, OK Croatia, OK Mladost Ribola Kaštela i MOK Mursa-Osijek.

Od naših predstavnika uvijek očekujemo dobre rezultate, tako je ovoga puta, već je uobičajeno da u završnicama natjecanja za mlađe kategorije ostvarujemo odlične rezultate, problemi nastaju u onom trenutku kada tu talentiranu mladost treba zadržati u Slavoniji i Baranji, onda na površinu ispliva gospodarska nemoć naše regije što koriste svi ostali i odvlače naše najbolje sportaše širom Hrvatske i Europe.

Raspored utakmica možete pronaći na stranici Hrvatskog odbojkaškog saveza natjecanja.hos-cvf.hr. . Sve informacije, slike, videozapise i intervjue možete pratiti na facebook profilu Odbojkaškog saveza Osječko-baranjske županije (OSOBŽ).

Podijeli
  •  
  •  
  •