/Na državno prvenstvo 2 gimnastičarke i 7 gimnastičara ODLIČNI REZULTATI HRVATSKOG SOKOLA
Zajednička

Na državno prvenstvo 2 gimnastičarke i 7 gimnastičara ODLIČNI REZULTATI HRVATSKOG SOKOLA

U Požegi je u subotu, 20. listopada 2018. održano 4. kolo 56. Kupa Slavonije i Baranje, Kupa Hrvatske, regija Istok u ženskoj i muškoj sportskoj gimnastici – C i B program. Nastupile su gimnastičarke (126 ukupno) i gimnastičari (24 ukupno) iz Osijeka- GK “Inova-Gim” i GD Osijek-Žito, Valpova, Požege, Belog Manastira, Đakova, Slavonskog Broda, Vukovara i Vinkovaca u kategorijama mlađih kadetkinja/kadeta, kadetkinja/kadeta, mlađih juniorki, juniorki/juniora i seniorki/seniora.

Gimnastički klub „Hrvatski sokol” Vinkovci nastupio je u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Kadetkinje, C program, u sastavu Ana Božić, Iva Rupčić, Petra Kolarić i Luna Aničić osvojile su ekipno 4. mjesto. Pojedinačno Petra Kolarić bila je najbolja od Vinkovčanki, šesnaesta u konkurenciji 25 gimnastičarki.

U kategoriji mlađih juniorki odlična je bila Nika Breški na 6. mjestu u konkurenciji 31 gimnastičarke. Nora Horvat bila je 23.

Seniorka Dunja Perica osvojila je 9. mjesto među 17 gimnastičarki.

Naša najbolja gimnastičarka Petra Pavičić, u kategoriji juniorki zahtjevnijeg B programa osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju u konkurenciji 5 gimnastičarki.

Petra Pavičić i Nika Breški izborile su nastup na Završnici Kupa Hrvatske – državnom prvenstvu, koja se od 9. do 11. studenog 2018. održava u Slavonskom Brodu.

U konkurenciji gimnastičara ove godine se na državnom prvenstvu očekuje najviše od Duje Ramljaka, koji je u zahtjevnom B programu u kategoriji kadeta osvojio prvo mjesto.

U kategoriji juniora C na državno prvenstvo plasirao se i Karlo Radić. U Požegi je bio osmi u konkurenciji 10 gimnastičara.

U univerzalnoj kategoriji mlađih kadeta, Vinkovački gimnastičari u sastavu Arijan Tomonji, Fabijan Matković, Pavao Očevčić i Roko Maslać, te u univerzalnoj kategoriji dječaka Marin Pinter također su ostvarili plasman na državno prvenstvo.

Na državnom prvenstvu sudit će i naši suci Marko Simon, Željko Iveljić i Tomislav Gudek.

Podijeli
  •  
  •  
  •