/I druga kanta je tu – kadeti slavili nakon jedanaesteraca HRVATSKI NOGOMETNI KUP
FB_IMG_1558446788094

I druga kanta je tu – kadeti slavili nakon jedanaesteraca HRVATSKI NOGOMETNI KUP

Današnji dan polako ali sigurno ide prema tome da završi kao jedan od najvećih u povijesti Nogometnog kluba Osijek. Nakon pionira koji su slavili 3:2 pobjedu protiv Hajduka, Hrvatski nogometni kup osvojili su i kadeti najboljeg slavonskog kluba.

Nakon 80 minuta rovovske bitke u kojoj je, mora se priznati, Lokomotiva imala više od igre te bila bliže pobjedi, pogodaka nije bilo pa je o pobjedniku odlučivala lutrija jedanaesteraca. Kokosi su tu prvi došli do prednosti nakon što Jozić nije realizirao treći Osijekov pokušaj. Odmah sljedeći udarac Lokomotive sjajno je zaustavio Kovačević i vratio Bijelo plave. U posljednjoj seriji kapetan i najbolji igrač utakmice opalio je visoko preko gola.

Ključni udarac s bijele točke izveo je Luka Branšteter te je efektno, “panenkom”, donio pobjedu svom Osijeku.

– Dugo sam skupljao hrabrost za takav udarac i odlučio sam se za to. Gledao sam na internetu neke takve udarce i, evo, sve je ispalo dobro na kraju. Čestitam i suparnicima iz Lokomotive na dobrom otporu, ali prije svega svojim suigračima što smo okrunili ovu utakmicu pobjedom. Svi smo zadovoljni i sada idemo slaviti, rekao je za HNTV jedan od junaka osječke pobjede Branšteter.

Podijeli
  •  
  •  
  •