/Donna Vekić pobjedom nad petom nositeljicom ostvarila prolaz u 2.kolo kvalifikacija WTA turnira u Rimu OSJEČANKA JE SVLADALA ŠPANJOLKU LARU ARRUABARRENU S 2:0 U SETOVIMA
donna vekić 2 yt

Donna Vekić pobjedom nad petom nositeljicom ostvarila prolaz u 2.kolo kvalifikacija WTA turnira u Rimu OSJEČANKA JE SVLADALA ŠPANJOLKU LARU ARRUABARRENU S 2:0 U SETOVIMA

Donna Vekić pobjedom nad petom nositeljicom ostvarila prolaz u 2.kolo kvalifikacija WTA turnira u Rimu.

Španjolka inače 62.na WTA ljestvici nije uspjela osvojiti niti set protiv raspoložene Osječanke. U prvom setu Vekić radi break za 1:2 no peta nositeljica uzvraća već u narednom te izjednačava na 2:2. Donna do kraja seta još dva puta oduzima servis suparnici za 6:2.

Drugi set donio je čak pet oduzetih servisa gdje je Vekić uspjela ostvariti jedan više od suparnice za 6:4 te 2:0 i pobjedu u ovome meču. Bio je ovo drugi međusobni susret ovih tenisačica pri čemu je Donna ostvarila pobjede u oba susreta. Ovaj u Rimu je trajao sat i 13 minuta.

Iduća suparnica u drugom kolu kvalifikacija bit će 22-godišnja Japanka Nao Hibino, trenutačno 80. na WTA listi. Tako će Vekić imati prigodu uzvratiti Japanki za poraz u finalu Taškenta.

Foto Screenshot YouTube

Podijeli
  •  
  •  
  •