/Donna Vekić odlično otvorila nastup na WTA turniru u Hobartu OSJEČANKA JE SLAVILA PROTIV NJEMICE TATJANE MARIJE SA 6:4 6:2 U PRVOM KOLU

Donna Vekić odlično otvorila nastup na WTA turniru u Hobartu OSJEČANKA JE SLAVILA PROTIV NJEMICE TATJANE MARIJE SA 6:4 6:2 U PRVOM KOLU

Donna Vekić se plasirala u 2.kolo WTA turnira u australskom Hobartu porazivši u meču prvoga kola Njemicu Tatjanu Mariju sa 6:4 6:2.

Prvi set obiljećili su obostrano nizani gubici servisa, a u takvoj igri se bolja snašla naša tenisačica koja je imala jedan izgubljeni manje za osvajanje prvog seta.

U drugom setu Donna je čak tri puta oduzimala svojoj suparnici servis što joj je donijelo konačnih 6:2 i 2:o u setovima te prolazak u drugo kolo gdje ju čeka Čehinja Marketa Vondroussova, 66.igračica svjetske rang liste.

Foto SS YT

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.