/Donna Vekić u glavnom ždrijebu Rima U ZADNJEM KVALIFIKACIJSKOM MEČU OSJEČANKA JE SLAVILA PROTIV JAPANKE NAO HIBINO S 2:0 U SETOVIMA
donna vekić yt

Donna Vekić u glavnom ždrijebu Rima U ZADNJEM KVALIFIKACIJSKOM MEČU OSJEČANKA JE SLAVILA PROTIV JAPANKE NAO HIBINO S 2:0 U SETOVIMA

Donna Vekić u glavnom ždrijebu Rima.

Nakon pobjede nad Japankom Nao Hibino Donna Vekić igrat će u glavnom dijelu turnira u Rimu. Suparnica u prvom kolu bit će Francuskinja Caroline Garcia.

Japanku Hibino Osječanka je svladala u dva seta , oba puta je bilo 6:3. Donnina suparnica inače 81.tenisačica s WTA liste pružila je dobar otpor u prvom setu u kojemu je presudio tek jedan izgubljen servis. Kod 3:2 za Vekić Japanka je izgubila servis što je naša tenisačica materijalizirala osvojivši do kraja sve svoje servise.

U drugom setu smo vidjeli više breakova, do prvoga je došla ponovo Vekić za 2:1 te i drugi puta za 4:1 no Japanka je vratila jedan break za 4:2, ali to je bilo sve što je uspjela napraviti jer je Donna kod rezultat 5:3 još jednom breaknula svoju suparnicu za 6:3 i konačnih 2:0 u setovima.

Naša tenisačica je tako izjednačila omjer s Hibino na 1:1 uzvrativši za poraz u Taškentu.

Foto Screenshot YouTube

Podijeli
  •  
  •  
  •