/Donna prokockala već dobiven meč BEGU BOLJA U ISTANBULU
screenshot-www.supersport.hr-2018.04.27-18-26-47

Donna prokockala već dobiven meč BEGU BOLJA U ISTANBULU

Tako blizu a tako daleko. Najkraći je to opis jučerašnjeg poraza Donne Vekić na WTA turniru u Istanbulu od 34. tenisačice svijeta Irine Begu. Imala je Donna pobjedu u rukama, no nekako joj je uspjela izmigoljiti i put u turskom velegradu završila je u četvrtfinalu.

Mlada osječanka je sjajno otvorila meč, zaigrala u istom ritmu kao i dan ranije kada je prošetala do pobjede. Početak je bio loš, odmah je Rumunjka napravila break, no vidjelo se da je Donna u meču, brzo se vratila i došla do prednosti i sigurno osvojila prvi set rezultatom 6:3. Drugi set je krenuo puno bolje, Donna je oduzela servis Begu i držala prednost do 4:2 kada kreće serija gubljenja servisa. pa je tako naša najbolja tenisačica imala servis za meč, 6:5 vodstvo i servis kod 1:0 u setovima. Teško se nešto više može poželjeti. Došla je Donna i do meč lopte, no na kraju je Rumunjka preokrenula, odvela set u odlučujuću igru gdje je Donna potonula. Potonula je do kraja pa je treći set bio pitanje rutine za protivnicu koja je treću dionicu slavila s uvjerljivih 6:1.

Šteta propuštene prilike, no svojim nastupom u Istanbulu Osječanka u konačnici može biti zadovoljna, pokazala je dobar tenis, u kojem ona definitivno još može puno napredovati s obzirom na njen talent.

Podijeli
  •  
  •  
  •