/Donna za drugi naslov u karijeri svladala Kontu u finalu Nottinghama NAKON KUALA LUMPURA OVO JE OSJEČANKI DRUGI WTA NASLOV U KARIJERI
donna  vekić 3 yt

Donna za drugi naslov u karijeri svladala Kontu u finalu Nottinghama NAKON KUALA LUMPURA OVO JE OSJEČANKI DRUGI WTA NASLOV U KARIJERI

Donna za drugi naslov u karijeri svladala Kontu u finalu Nottinghama.

Dva sata i 32 minute bilo je potrebno da Donna dođe do pobjedničkog pehara. U finalu se vodila velika borba između dvije tenisačice željne pobjede, domaća tenisačica i osma s WTA rang liste na kraju je morala čestitati našoj tenisačici.

Prvi set je dobila Britanka oduzevši dva puta sevis Donni i činilo se da će lako do pokala pred domaćim navijačima. No Vekić nije mislila tako pa je nakon puno bolje igre u drugom setu došla do trinaeste igre prije koje je svaka tenisačica po jednom gubila svoj početni udarac da bi u tie breaku Donna odlično servirala ne dopustivši niti jedan gubitak svog početnog udarca dok je dva puta osvojila poen na servis Konte što je bilo dovoljno za konačnih 7:4 i izjednačenje u setovima.

U trećem odlučujućem setu Donna je odlično krenula pa već u prvom gemu oduzela servis Konti no nije uspjela do kraja zadržati svoj. Britanka se vratila u meč izjednačivši na 3:3 i sve je mirisalo na još jedan tie break. Ipak kod 5:5 koncentracija osme tenisačice svijeta malo je popustila što je Osječanka iskoristila te povela sa 6:5 i servirala za meč, a tu priliku nije propustila iskoristivši prvu meč loptu za novi naslov u karijeri i pomak na WTA ljestvici i 58.poziciju.

Foto Screenshot YouTube

Podijeli
  •  
  •  
  •