/Za Domu – ne budite srca tvrda! HAŠK SOKOL ORGANIZIRA HUMANITARNU UTAKMICU
hašk za domu fb

Za Domu – ne budite srca tvrda! HAŠK SOKOL ORGANIZIRA HUMANITARNU UTAKMICU

Na inicijativu NK HAŠK Sokol Stari Jankovci 14.03.2019. g. organiziramo humanitarne utakmice “Zajedno za Domu”, našega najvedrijega, najljubaznijeg i odgojenijeg limača.  Zbog WPW urođenog sindroma Dominiku je 12.12 2018.g. došlo do križanja tri aritmije koja prelazi u STV tahikardiju koja izaziva do 300 otkucaja.
Dominik je reanimiran više od 10 puta u razdoblju od 10 sati gdje je bio više od 1h klinički mrtav. Uz napor lječnika srce je stabilizirano i Dominik je stavljen u iduciranu komu. Trinaesti dan popuštanjem sedacije Dominik se ne budi te je hitno napravljena MR glave gdje je došlo do potvrde onoga čega su se doktori bojali. Dominik ima jako oštečenje mozga te pada u komu trećeg stupnja te je prepušten borbi za oporavak mozga uz nestabilan rad srca. 


U međuvremenu je bio na operaciji srca, ugradnji konvertera te je pušten kući u komatoznom stanju. Trenutno je Dominik upućen na liječenje u Krapinske toplice uz stalno praćenje mozga. Očekuju ga 2 operacije na mozgu, jedna vezana za vodu i pritisak u glavi a druga ako ne dođe do buđenja. Tada će morati ugraditi elektrostimulator na Dubravi.

Unaprijed zahvaljujemo svima koji sudjeluju i koji će odazvati humanitarnoj akciji.

14.03.2019 od 15:00h
Stadion Gatina

16:00h VETERANI
Hašk Sokol – Šd Croatia Novi Jankovci

17:30h SENIORI
Hašk Sokol- Šd Croatia Novi Jankovci

19:30h LIMAČI
Hašk Sokol – HNK Vinkovci – Limači

BROJ RAČUNA ZA HUMANITARNU POMOĆ

HR4724020063203557266 Valentino Varkaš

Foto FB Hašk

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.