/Domagoj Vuković potpisao za Vrijednosnice VUKOVIĆ IGRA NA POZICIJI VISOKOG KRILA
Domagoj Vuković 2

Domagoj Vuković potpisao za Vrijednosnice VUKOVIĆ IGRA NA POZICIJI VISOKOG KRILA

Domagoj Vuković je rođen 29.10.1993. godine u Rijeci, visok je 208cm i igra na poziciji visokog krila.
Košarku je počeo igrati na Sušaku, pa zatim u Kvarneru i na kraju prelazi u Košarkašku Akademiju Vujčić, gdje završava juniorski staž. u dosadašnjoj karijeri igrao je za U18 i U20 Reprezentacije Hrvatske na raznim prvenstvima.
Seniorski staž kreće u KK Split, gdje je igrao i ABA ligu, zatim prelazi u KK Zagreb, s kojim je igrao finale Kupa Krešimir Ćosić, a prošlu sezonu 2015/16 igrao je za KK Zabok.
 
Očekujemo da će Domagoj biti važan igrač u rotaciji ekipe trenera Vladimira Krstića, te da će svojim znanjem i zalaganjem potvrditi naša očekivanja – rekao je sportski direktor osječkog prvoligaša Renato Martinko.
Ovim potpisom kompletiran je sastav KK Vrijednosnice Osijek za predstojeću sezonu, a u njoj će žuto-plave boje nositi:
Aljoša Šarac, Jonathon Mines, Marko Karlović, Arijan Došen i Jakov Šarac na bekovskim pozicijama, Matej Karlović, Filip Torić, Jalen Robinson, Domagoj Vuković i Antonio Žulj na krilima, a Nikola Turalija i Filip Krajina na centarskim pozicijama.
Arijan Jovanović i Simon Matišić također treniraju sa našim prvim timom i očekujemo da se za svoje ugovore izbore uskoro – dodao je Martinko.
Podijeli
  •  
  •  
  •