/Domagoj Duvnjak uoči Crne Gore i Italije: “Imamo kontinuitet dobrih nastupa na SP-u” KAUBOJI VEČERAS IGRAJU PROTIV CRNOGORACA
duvnjak

Domagoj Duvnjak uoči Crne Gore i Italije: “Imamo kontinuitet dobrih nastupa na SP-u” KAUBOJI VEČERAS IGRAJU PROTIV CRNOGORACA

Večerašnjim susretom Kauboji ulaze u završnicu pripremnog perioda za SP koji je pred vratima. Prvi protivnik su Crnogorci, a uoči meča čuli smo Domagoja Duvnjaka:

Imamo veliki kontinuitet dobrih nastupa na Svjetskim prvenstvima što je ponekad dovoljno za medalju, nekada nije. Treba uvijek imati dozu sreće, nadam se da će nas ovoga puta pratiti.

Ovo će nam biti dobar test za SP koji nam je jako bitan jer je povezan s projektom za OI 2022 pa je cilj ući minimalno među sedam najboljih ekipa na SP-u – dodao je izbornik Červar koji će nakon turnira u Poreču odrediti konačan popis putnika na SP.

Foto HRS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.