/Domagoj Duvnjak se vratio u pobjedi Kiela sudjelovavši s tri pogotka KIEL JE SLAVIO 33:24, DOMAGOJ ODIGRAO 20 MINUTA I ZABIO TRI POGOTKA
domagoj duvnjak yt

Domagoj Duvnjak se vratio u pobjedi Kiela sudjelovavši s tri pogotka KIEL JE SLAVIO 33:24, DOMAGOJ ODIGRAO 20 MINUTA I ZABIO TRI POGOTKA

S oduševljenjem su navijači Kiela dočekali povratak našeg slavonskog asa na teren u prvenstvenom susretu. Kiel je slavio protiv Huttenberga 33:24, koljeno je izdržalo napore koje iziskuje utakmica, a Dule je dobio veću minutažu od planirane pa je ukupno na terenu proveo dvadesetak minuta.

Domagoj je zabio tri gola na svojoj premijeri nakon operacije, a otkrio je da je imao veliku tremu uoči utakmice te poručio kako će svakako igrati za Hrvatsku na EURU ukoliko mu to dozvoli zdravstveno stanje u tome trenutku.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.