/Domagoj Duvnjak: Moramo igrati puno bolje s Mađarima ukoliko želimo pobjedu DUVNJAK JE DOBROM IGROM POKAZAO DA OZLJEDA NIJE BILA OZBILJNA
domagoj duvnjak hrs fb

Domagoj Duvnjak: Moramo igrati puno bolje s Mađarima ukoliko želimo pobjedu DUVNJAK JE DOBROM IGROM POKAZAO DA OZLJEDA NIJE BILA OZBILJNA

Domagoj Duvnjak: Moramo igrati puno bolje s Mađarima ukoliko želimo pobjedu.

Svoje viđenje susreta sa Saudijcima ponudio je kapetan Domagoj Duvnjak: “Mislim da smo krenuli dobro u utakmicu. Poveli smo tri, četiri razlike i dobro je sve funkcioniralo. Onda smo ušli u neku ‘crnu rupu’. Imali smo puno tehničkih grešaka, u obrani 6-0 smo gubili ‘duele’ jedan na jedan i to je razlog zašto je bilo samo jedan razlike na poluvremenu. Ivić je bio odličan u prvom poluvremenu i on nas je praktički držao u vodstvu. U drugom poluvremenu smo igrali puno bolje i 5-1 obrana je funkcionirala. No, i u drugom poluvremenu smo imali tehničkih grešaka i to moramo popraviti jer sutra nas čeka potpuno drugačija utakmica.”

Mađarska je u prvom susretu poražena od Njemačke 27:23 i upitan je nastup njihovog ponajboljeg igrača Laszla Nagya koji je ozlijedio gležanj.

“Mađari su jedna iskusna momčad koja igra dobar rukomet. Danas su, nakon što su gubili sedam razlike, se vratili u igru. Drugo poluvrijeme nismo gledali, ali pogledat ćemo večeras. Odlična su reprezentacija s dobrom 6-0 obranom. Moramo puno bolje igrati da sutra pobijedimo. Pogledali smo već dosta video materijala o Mađarima. Dobro ćemo se pripremiti i nadam se da će biti dobro”, zaključio je Duvnjak. 

Izvor i foto HRS

Podijeli
  •  
  •  
  •