/Dokapetan Ivan Rakitić realizirao ključni jedanaesterac RAKITIĆ: "OVA GENERACIJA OČITO NE MOŽE JEDNOSTAVNO"
rakitić hns

Dokapetan Ivan Rakitić realizirao ključni jedanaesterac RAKITIĆ: "OVA GENERACIJA OČITO NE MOŽE JEDNOSTAVNO"

Dokapetan Ivan Rakitić realizirao je jedanaesterac koji je potvrdio hrvatski plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Svi su se sjetili Turske

“Ova generacija očito ne može jednostavno odraditi posao. Budimo realni, ovaj je susret umnogome podsjećao na onaj s Turcima 2008. godine, i tamo smo imali prolazak u rukama kao i sada, i svima nam je taj Beč prošao kroz glavu. Mislim da smo na kraju zaslužili proći baš u ovakvoj utakmici”

Svaka čast Subašiću

“Vježbali smo jedanaesterce na zadnjem treningu, fantastično su ih branili i Subašić i Kalinić i bio sam uvjeren da će ih Subašić nekoliko obraniti i sada. Svaka mu čast što je obranio čak tri”

Ženina poruka i kćerin rođendan

“Prije svog jedanaesterca, razmišljao sam samo o onome što mi je žena rekla prije utakmice – da će biti jedanaesteraca i da ću ih ja odlučiti. Ona bi voljela da se sutra vratim kući, no meni se ne žuri. Starija mi kći 11. srpnja slavi peti rođendan i rekla mi da neka radije dođem idući tjedan, poslije rođendana, jer ću joj donijeti više darova. Sada joj moram ispuniti želju”

Sve je moguće na SP-u

“Ovo je Svjetsko prvenstvo još jednom dokazalo da je sve moguće. Rusi su protiv Španjolske imali jedan udarac na gol i prošli na penale, treba imati i sreće. Igrat će u Sočiju kod kuće, pred punim stadionom, ali mi moramo i dalje uživati u svemu”

Foto HNS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.