/Dobrotvorni malonogometni turnir Kolonija 2018 MNK KOLONIJA - SV.DOMINIK SAVIO I CARITAS BRODSKOG DEKANATA VEĆ GODINAMA POMAŽU POTREBITIMA
kolonija plakat

Dobrotvorni malonogometni turnir Kolonija 2018 MNK KOLONIJA - SV.DOMINIK SAVIO I CARITAS BRODSKOG DEKANATA VEĆ GODINAMA POMAŽU POTREBITIMA

U organizaciji udruge MNK Kolonija – Sv.Dominik Savio te Caritasa brodskog dekanata održat će se i 8.malonogometni turnir u Slavonskom Brodu čiji je cilj pomoći onima kojima je najpotrebnije. Niz prekrasnih djela je doista impresivan:

kolonija pomoć

 

Ove godine pomoć je namijenjena malom Luki koji treba liječenje, a isto tako cilj je nabaviti ABI Indeks aparat za odjel kardiologije u Slavonskom Brodu kao i sustav za terapiju odjelu pedijatrije. Sve informacije oko sudjelovanja, prijava, nagrada, kotizacija…imate na plakatu.

kolonija plakat

 

Prijave za ekipe:
– Limača, Limačića i Mlađih pionira su do utorka 2.1,2018 u 14h,
– Seniora i Veterana do srijede 3.1,2018 u 17h.

Svi oni koji žele sudjelovati, a nisu u mogućnosti doći ili imati ekipu možete pomoći uplatom na račun:

kolonija iban

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.