/Na DOBRO World Cupu Osijek 2019. proboj u finale kroz kvalifikacije tražilo je sedmero hrvatskih predstavnika SELIGMAN PRVOPLASIRANI NA KONJU, BENOVIĆU PRVO FINALE KARIJERE, TKALČEC RUTINSKI, SRBIĆ KRALJEVSKI,ĐEREK U FINALU NA GREDI I PARTERU
Christina Zwicker

Na DOBRO World Cupu Osijek 2019. proboj u finale kroz kvalifikacije tražilo je sedmero hrvatskih predstavnika SELIGMAN PRVOPLASIRANI NA KONJU, BENOVIĆU PRVO FINALE KARIJERE, TKALČEC RUTINSKI, SRBIĆ KRALJEVSKI,ĐEREK U FINALU NA GREDI I PARTERU

Gradski vrt, Osijek – Drugi dan kvalifikacija 11. izdanja Svjetskog gimnastičkog kupa DOBRO World Cup 2019.

 Na DOBRO World Cupu Osijek 2019. proboj u finale kroz kvalifikacije tražilo je sedmero hrvatskih predstavnika. Prvog dana uspjeh su polučili Tijana Tkalčec (preskok), Robert Seligman (konj s hvataljkama) i Aurel Benović (parter), da bi drugi dan samo potvrdio neospornu kvalitetu Ane Đerek (parter i greda) te Tina Srbića na preči.

Volonteri položili ispit …. 

Volontiranje… u svakom društvu to je važan dio svakog suvremenog društva. Volontiranjem zajedno gradimo bolju i snažniju zajednicu. Na DOBRO World Cupu Osijek 2019. izuzev sportaša,volonteri su centralni dio priče. Bez njih ne ide. Zašto volontirati?  Različite ljude na volontiranje potiču različiti motivi i često se ne radi o samo jednom, već o interakciji više potreba i želja. Stoga,neka volontiranje bude vaš doprinos društvu i nećete nikada požaliti!  

FEELGOOD WEEKEND, Gastro&Wine&Music Festival 

Prekrasan dvodnevni Festival koji se smjestio u Parku Petra Krešimira IV, pokazao se kao pun pogodak. Nakon Javnog izvlačenje startnih brojeva finalista DOBRO World Cupa Osijek , nastupio je Neno Belan & Fiumens. U današnjem koncertnom programu dolazi Massimo, ali u lounge atmosferi možete uživati cijeli dan uz najbolje osječke DJ-eve.

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.