/Dobar start Viktora Galovića, večeras za treće kolo protiv Carusa NOVOGRADIŠČANIN JE PROŠEO PRVU PREPREKU CHALLENGERA U SEVILLI
galović hts

Dobar start Viktora Galovića, večeras za treće kolo protiv Carusa NOVOGRADIŠČANIN JE PROŠEO PRVU PREPREKU CHALLENGERA U SEVILLI

Viktor Galović pobjednički je krenuo u novi tjedan na ATP Challengeru u španjolskoj Sevilli nagradnog fonda 69.280 eura (zemljana podloga) – tenisač iz Nove Gradiške bio je kao 13. nositelj slobodan u prvom kolu, a u drugom je odradio posao protiv Francuza Maximea Chazala (424. na ATP listi) – 6:4, 6:4.

Naš je igrač u svakom od setova stigao do jednog breaka (u trećem gemu prve i sedmom druge dionice), a uspješno je spasio jedinu break-loptu na svoj početni udarac (10. gem prvog seta). Zabio je šest asova uz 65 posto prvog servisa te iskoristio dvije od devet break-lopti. U trećem će kolu večeras igrati protiv drugopostavljenog Talijana Salvatorea Carusa, 120. tenisača svijeta.

Foto HTS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.