/Dino Rađa potpuno izgubio kompas SRAMOTAN ODGOVOR JEDNOG OD ŠEFOVA SAVEZA
AconapadaRadu

Dino Rađa potpuno izgubio kompas SRAMOTAN ODGOVOR JEDNOG OD ŠEFOVA SAVEZA

Katastrofa koju je hrvatska košarka doživjela u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u kojima smo redom padali od svjetskih “sila” poput Nizozemske, Mađarske ili Poljske izazvala je lavinu reakcija  mnogih košarkaša i košarkaških djelatnika. Buru je zapravo pokrenuo onaj koji je prvi trebao šutjeti i posuti se pepelom, Dino Rađa, predsjednik “stručnog savjeta” HKS-a.

Na svaku kritiku Rađa neargumentirano replicira, pa je tako za zalaganje u reprezentativnom dresu prozvao Roka Ukića koji je za reprezentaciju igrao s takvim ozljedama s kojima bi malo tko izašao u šetnju na svježem proljetnom zraku. Na taj njegov napad na Ukića osvrnuo se i jedan od najuspješnijih trenera od neovisnosti i čovjek koji je potpisao posljednji “normalan” rezultat reprezentacije. Naravno, Rađa je ponovno reagirao, ali ovoga puta zaista nisko, prenisko za nekoga tko bi trebao biti drugi čovjek HKS-a.

‘Red, rad i disciplina, to je govorio Rađa. Taj isti Rađa koji se 98′ za kvalifikacijsku utakmicu u Slavonskom brodu pripremao tako što je spavao u hotelu s pet zvjezdica u Zagrebu te svaki dan autom išao na trening. Je li to red, rad i disciplina?’ – s upitnikom je završio Aco Petrović.

‘Nije lako živjeti u sjeni i biti ‘samo’ brat velikog Dražena Petrovića. Očito Aci treba pažnje pa izlazi van s ovakvim izjavama. Ovim putem ga pozdravljam i više od toga nemam potrebe govoriti‘, – rekao je Rađa i definitivno se spustio jako nisko, teško da niže od toga može. Uz sav respekt prema njegovoj igračkoj karijeri, nikada ona ne bi bila niti upola uspješna da nije bilo Dražena. Više od ovoga nema potrebu govoriti, pa samim time niti odgovoriti na brojne upitnike..

Podijeli
  •  
  •  
  •