/Dinko Baričević napušta Nexe IGRAČ KOJI JE PROŠAO SVE UZRASTE NAŠIČKOG KLUBA ODLAZI NA ŠKOLOVANJE U ZAGREB
dinko baričević nexe

Dinko Baričević napušta Nexe IGRAČ KOJI JE PROŠAO SVE UZRASTE NAŠIČKOG KLUBA ODLAZI NA ŠKOLOVANJE U ZAGREB

Rastajemo se od još jednog mladog igrača Nexea Dinka Baričevića koji odlazi na školovanje u Zagreb.

Razgovarali smo s Dinkom o dosadašnjoj njegovoj karijeri i planovima za budućnost.

„Prošao sam sve mlađe kategorije u rukometnoj školi RK Nexe. Mi smo bili prva generacija mini rukometa u NEXE-u. Okosnica te ekipe je bila uvijek ista 1998.-1999. godište i nas šest, sedam smo bili od početka do kraja, a nastavili smo se družiti i godinama poslije toga. Neki su se nastavili baviti rukometom amaterski, neki poluprofesionalno, a neki profesionalno. Dvije tri sezone sam igrao u NEXE 2, a zatim sam jednu sezonu odigrao i u Valpovki što mi je u tom trenutku izgledalo kao najbolji odabir. Nakon što je Sršen otišao na posudbu u PICK Szeged dobio sam opet priliku zaigrati u prvoj momčadi NEXE-a. Bio sam sretan što sam se vratio u NEXE i bila mi je čast igrati među svim tim prekaljenim profesionalcima.

Trenutno mi je najizglednija opcija da ću igrati u Metalcu u Zagrebu i da ću tamo nastaviti sa školovanjem. Poslije završetka školovanja želja mi je da se vratim u NEXE, ako ne odmah barem jednom do kraja karijere i naravno ako zaslužim to svojim igrama. Velika mi je želja da još jednom zaigram pred našičkom publikom te ovom prilikom zahvaljujem se svim igračima i stručnom stožeru na ukazanom povjerenju.”

Foto Nexe

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.