/Dinamo slavio u Vinkovcima, gužva nakon utakmice PONOVNO NEPRIMJERENO PONAŠANJE SOUDANIJA U VINKOVCIMA
cibalia dinamo

Dinamo slavio u Vinkovcima, gužva nakon utakmice PONOVNO NEPRIMJERENO PONAŠANJE SOUDANIJA U VINKOVCIMA

Dinamo je u Vinkovcima stigao do nova tri boda iako ne bi bilo nezasluženo da je Cibalia uzela barem bod. Imali su Nebeskoplavi nekoliko sjajnih prilika za povesti ili izjednačiti, ali fortuna je bila na strani gostiju iz Zagreba.

Nakon pobjede protiv Intera Cibalia je u dobroj atmosferi dočekala vodeću momčad lige-Bez ikakvih tragova predaje unaprijed, svi su na teren izašli dati svoj maksimum i tako je i bilo. Nije Cibalia dozvolila Dinamu nekakvu pretjeranu dominaciju a znala je lijepo zaprijetiti Livakoviću. Na kraju je presudio ponovno Soudani koji je iskoristio dvije prilike i odnio bodove u Maksimir.

Osim bodova koje je odnio, Soudani je ponovno pokupio kritike za svoje ponašanje. ovoga puta nije riječ o simuliranju nego o neodgoju i nekulturnom ponašanju. Prilikom proslave prvog pogotka napadač Dinama je opsovao majku kondicijskom treneru Cibalije Hrvoju Bradašiću. Nakon toga po završetku utakmice usljedila je kontrareakcija koja je isto tako za svaku osudu. Došlo je do gužve u tunelu, ali se sve završilo verbalni okršajimanakon kojih će čini se najgore proći upravo Bradašić.

Podijeli
  •  
  •  
  •