/Dejan Lovren: “Imam dobar predosjećaj” VATRENI STIŽU U SLAVONIJU
dejan lovren

Dejan Lovren: “Imam dobar predosjećaj” VATRENI STIŽU U SLAVONIJU

Hrvatski nogometni reprezentativci nakon poraza od Brazila u Liverpoolu zadnje pripreme pred odlazak u Rusiju odraditi će u Slavoniji. Otvoreni trening imati će u Bogdanovcima, savršenom mjestu za punjenje motivima ako im ga uopće može nedostajati. Često je onaj domoljubni naboj iz 98′ spominjan kao minus u odnosu na Ćirine Vatrene, obilazak herojskih mjesta Vukovara i Bogdanovaca savršena je prilika da se to ispravi. Slavonija će sasvim je jasno Vatrene ispratiti u Rusiju napunjene pozitivnom energijom.

Hrvatska je prepuna sjajnih napadačkih opcija, od našeg Mandže pa na dalje preko možda i najboljeg veznog reda na svijetu u ovom trenutku. Ono što sve nogometne zanesenjake prati je igra naše obrane, a o njoj je za službene stranice HNS-a progovorio finalist Lige prvaka Dejan Lovren. Obrana Vukovara i Bogdanovaca je bila junačka, nadamo se sličnom izdanju, u sportskom smislu, i naših reprezentativaca na ruskom bojištu..

Maksimalni pristup

“Mislim da ću dati svoj doprinos nastupima Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, nije upitno da uvijek dajem sve od sebe, ja sam takav igrač. Naravno, nije isto igrati za klub i za reprezentaciju, s obzirom da sam u klubu gotovo svaki dan, a u reprezentaciji svakih par mjeseci”

Dobar predosjećaj

“Uistinu smo dobra ekipa unutar reprezentacije i imam dobar predosjećaj uoči predstojećeg turnira. Vrlo sam pozitivan”

Kvaliteta obrane

“Naša je zadnja linija nikad iskusnija – na prošlom Svjetskom prvenstvu Ćorluka je bio u mojim sadašnjim godinama, a tada smo Šimunića gledali kao što sada gledamo Ćorluku. Mislim da je to dobra stvar, svi smo zdravi i u dobroj formi, a zajedno s ovim mladićima u momčadi možemo daleko”

Podijeli
  •  
  •  
  •