/Darmopilu i Rotimu glasovi iz Buka IZBOR IVICE PEJNOVIĆA I TOMISLAVA TVRDYA
kaptol požega0045

Darmopilu i Rotimu glasovi iz Buka IZBOR IVICE PEJNOVIĆA I TOMISLAVA TVRDYA

Nogometaši BSK-a vrlo su ambiciozno krenuli u proteklu sezonu, no nekako su se i rano oprostili od tih ambicija, barem što se tiče prvenstva, dok su u Kupu napravili zapažen rezultat i došli do polufinala gdje je Slavija ipak bila previsoka prepreka. S obzirom na to polufinale sezona se nikako ne može proglasiti neuspješnom, dapače. Iz Buka već dolaze najave još snažnije momčadi u sljedećoj sezoni, a to bi definitivno značilo vrlo ozbiljan napad na sami vrh lige, no o tom više kada dođe vrijeme.

Sada je vrijeme za osvrt na ono što smo gledali u protekloj sezoni. U našem izboru za najboljeg igrača lige svoje glasove su podjelili trener Ivica Pejnović i kapetan Tomislav Tvrdy. Složili su se samo oko jednog igrača, Luke Rotima koji ima sve veću prednost na vrhu ljestvice najboljih igrača lige, a nakon glasova iz Buka prvim konkurentima Paveliću i Majetiću pridružio se veznjak prvaka Kaptola Darmopil.

Pejnović: 1. Aleksandar Darmopil  – 3 boda

2. Luka Rotim  – 2 boda

3. Marin Majetić  –  1 bod

Tvrdy:      1. Luka Rotim – 3 boda

2. Branko Sadilek  – 2 boda

3. Mile Pavelić – 1 bod

Trener BSK-a treći je izabrao najbolju momčad protekle sezone, a s Goranom Pavlovićem i Bernardom Ragužem složio se oko  petorice igrača koji sada imaju po tri “kapice” u najboljoj momčadi.

BUK (3)

Trenutni poredak u izboru za najboljeg igrača lige:

Rotim  – 14

Darmopil – 5

Pavelić – 5

Marin Majetić – 5

Žuljević – 4

Sadilek – 2

Golić – 1

 

Podijeli
  •  
  •  
  •