/Danas se igraju četvrtfinala odbojkaškog Kupa SLAVONSKI OKRŠAJ U VUKOVARU, U GRADIŠKU DOLAZI MLADOST
IMG_0260

Danas se igraju četvrtfinala odbojkaškog Kupa SLAVONSKI OKRŠAJ U VUKOVARU, U GRADIŠKU DOLAZI MLADOST

Danas se igraju utakmice četvrtfinala hrvatskog odbojkaškog kupa i za muškarce i za žene, a Slavonija ima 4 svoja predstavnika, uz jednog sigurnog i u polufinalu pošto je ždrijeb odredio da Osječanke gostuju u Vukovaru.

U muškoj konkurenciji već po običaju imamo samo jednog predstavnika, odbojkaše Murse koji redovito imaju dobre rezultate u Kupu, pa su tako i protekle sezone igrali na završnom turniru u Kaštelama. Osječani će danas gostovati u Sisku protiv ekipe koja ih čeka i u subotu u prvenstvu, ali tada u Gradskom vrtu, dok sada putuju u grad najstarijeg hrvatskog nogometnog kluba.. S obzirom da je Sisak u Superligi do sada upisao samo jednu pobjedu kao i Mursa, za očekivati je jednu otvorenu utakmicu. Tako je uostalom uvijek kada su ovi takmaci na suprotnim stranama mreže, čak i kada je razlika u kvaliteti puno izraženija no što je to sada slučaj.

9. OK ZADAR – OK MLADOST RIBOLA KAŠTELA srijeda, 8. studenog 2017. u 17,30
10. OKM CENTROMETAL – HAOK MLADOST srijeda, 8. studenog 2017. u 18,30
11. OK MEDICINAR – MOK RIJEKA srijeda, 8. studenog 2017. u 20,00
12. OK SISAK – MOK MURSA – OSIJEK srijeda, 8. studenog 2017. u 19,45

U ženskom dijelu natjecanja imamo 3 predstavnika i kako smo rekli jednog sigurnog u polufinalu, bit će to ili Vukovar ili Osijek koji igraju međusobno. Taj se susret igra u dvorani OŠ Dragutina Tadijanovića s početkom u 19,30 sati, i sasvim sigurno će privući jako veliki broj gledatelja. Vukovarke igraju u fenomenalnoj formi, gaze sve redom u Prvoj ligi i prepune su samopouzdanja, sasvim opravdano. S druge strane Osječanke nisu dobro krenule u sezonu u Superligi, no u proteklom kolu su stigle do prve pobjede i sigurno to žele potvrditi novim plasmanom u polufinale kupa gdje su prošle sezone bile i finalistice. Osijek objektivno ima kvalitetniji kadar, no ne toliko da Vukovar nema šanse uz jednu nadahnutu partiju biti pravi partner u jednoj sjajnoj odbojkaškoj predstavi.

Treće predstavnice Slavonije su Novogradiščanke koje imaju gotovo najteži mogući zadatak. Najteži bi bio gostovanje kod Mladosti, a pošto je domaći susret možemo dodati ovu malenu ogradu od najtežeg. Mladost je po mnogima u ovom trenutku najkvalitetnija ekipa u državi, u Superligi to pokazuju iz kola u kolo, posebno su to učinile u prošlom kada su u Kaštelama slavile 3:1 pobjedu protiv aktualnih osvajačica svega u Hrvatskoj. Mladostašice su predvođene Slavonkama već gostovale u Gradišci i rutinski slavile 3:0 pobjedu, pa bi u ovom susretu pozitivno za gradišku bilo i da se vidi određeni napredak, sigurno je to i osnovna želja trenera Runjaša, iako znamo da sport zna prirediti svakakva čudesa, nema predaje dok Mladost ne potvrdi na parketu da je bolja!

9. ŽOK DRENOVA – OK MARINA KAŠTELA srijeda, 8. studenog 2017. u 19,00
10. ŽOK NOVA GRADIŠKA – HAOK MLADOST srijeda, 8. studenog 2017. u 20,00
11. ŽOK VUKOVAR – ŽOK OSIJEK srijeda, 8. studenog 2017. u 19,30
12. HAOK RIJEKA CO – OK KAŠTELA CEMEX srijeda, 8. studenog 2017. u 19,00
Podijeli
  •  
  •  
  •