/Danas počinje treća faza prodaje ulaznica za SP POČETAK DANAS U 10:00 - PRODAJA PO REDU PRIJAVE: DOSTUPNE I ULAZNICE ZA VATRENE NA SP-U
navijači hns

Danas počinje treća faza prodaje ulaznica za SP POČETAK DANAS U 10:00 - PRODAJA PO REDU PRIJAVE: DOSTUPNE I ULAZNICE ZA VATRENE NA SP-U

Svjetska nogometna federacija (FIFA) objavila je podatke o broju prodanih ulaznica za nadolazeću svjetsku smotru, uoči početka nove faze prodaje.

U prve dvije faze prodaje ulaznica za Svjetsko prvenstvo u Rusiji prodano je ukupno 1.303.616 ulaznica za sve susrete, a u utorak, 13. ožujka, započinje treća faza.

Od 12:00 sati po moskovskom vremenu (10:00 po hrvatskom vremenu) na službenim stranicama Fife za prodaju ulaznica moći će se nabaviti ulaznice za sve dvoboje, osim za utakmicu Argentina – Island te za finalni okršaj, pri čemu su ulaznice u Kategoriji 4 rezervirane za ruske državljane. Ulaznice će se prodavati po redu prijave (first come, first served), sve dok bude raspoloživih ulaznica.

S obzirom na veliki interes navijača diljem svijeta, FIFA poziva zainteresirane navijače na što bržu prijavu.

Raspoloživih će ulaznica biti i za dvoboje hrvatske reprezentacije: Hrvatska – Nigerija (16. lipnja u Kalinjingradu), Argentina – Hrvatska (21. lipnja u Nižnjem Novgorodu) te Island – Hrvatska (26. lipnja u Rostovu na Donu).

Foto HNS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.