/Danas kuglači Novih nada protiv KK Medveščak 1958 igraju 1/8 finala Kupa Hrvatske NOVOPEČENI DRUGOLIGAŠ BIO JE NAJBOLJI U REGIJI U OKVIRU KUP NATJECANJA
KUGLANJE POŽEGA JB

Danas kuglači Novih nada protiv KK Medveščak 1958 igraju 1/8 finala Kupa Hrvatske NOVOPEČENI DRUGOLIGAŠ BIO JE NAJBOLJI U REGIJI U OKVIRU KUP NATJECANJA

POŽEGA – Kuglači požeških “Novih nada” u susretu 1/8 finala Kupa Hrvatske u kuglanju igraju protiv KK Medveščak 1958 (Zagreb). Utakmica se igra u subotu 21. travnja 2018. s početkom u 15,00 sati na Gradskoj kuglani u Požegi.

Nastup u završnici Kupa Hrvatske Kuglački klub Nove nade osigurao je osvajanjem Kupa regije Istok odnosno Slavonije i Baranje. Kako su Nove nade osvojile i prvo mjesto u 3. ligi i postali drugoligaš ova sezona 2017./2018. će bez obzira na daljnji rezultat u kupu svakako biti najuspješnija u kratkoj povijesti požeškog kluba koji je osnovan 2012. godine.

Medveščak je ove godine prošao bez poraza kroz 1. B Hrvatsku kuglačku ligu te se tako vratio u prvu ligu. Radi se o jednom od najtrofejnijih hrvatskih klubova. Kuglači Madveščaka bili su prvaci Hrvatske 6 puta, prvaci Jugoslavije 12 puta, a prvaci svijeta 7 puta.

Pobjednik iz susreta Nove nade – Medveščak plasirat će se u četvrtfinale kupa koje je na rasporedu 02. 06. 2018.

Foto Jurica Bešlić

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.