/Danas u Buku humanitarni turnir s humanim zvijezdama STIŽU BORIS ŽIVKOVIĆ, GORAN VLAOVIĆ I MNOGA VELIKA IMENA
IMG-c818d5796c77190260ca464761b45752-V

Danas u Buku humanitarni turnir s humanim zvijezdama STIŽU BORIS ŽIVKOVIĆ, GORAN VLAOVIĆ I MNOGA VELIKA IMENA

U organizaciji Nogometnog kluba BSK iz  Buka a na inicijativu trenera Ivice Pejnovića danas se s početkom u 16,00 sati na stadionu Hrvatskinja u Buku održava humanitarni nogometni spektakl u  kojem će između ostalih nastupiti velika nogometna imena predvođena bivšim reprezentativcima Goranom Vlaovićem i Borisom Živkovićem, a u dresu humanih zvijezda biti će i zanimljivih iznenađenja.

Osim Humanih zvijezda Hrvatske na turniru će nastupiti 123. brigada Požega, Livno i veterani NK BSK-a. Ulaz na turnir naplaćuje se 15kn a kompletan prihod namjenjen je za pomoć u liječenju mlade djevojke iz Buka.

Sjajna je ovo prilika pokazati srce i pomoći u nevolji, a istovremeno uživati u nogometu istinskih legendi, kako ovih poznatih među kojima će možda najzanimljivije biti pogledati što može Zoran Zekić, aktualni trener najboljeg slavonskog nogometnog kluba. S druge strane ne sumnjamo niti u domaće snage, Buk je uvijek bio rasadnik sjajnih nogometaša, kako će se boriti s kojom godinom i kojom kilom viška protiv odličnih protivnika – vrijedi pogledati! Ne sumnjamo da i Legende iz legendarne 123. brigade imaju svojih aduta, a i gosti iz grada izbornika Dalića imaju motiva pokazati se u srcu Zlatne doline!

Od 16,00 se vidimo u Buku!

Podijeli
  •  
  •  
  •