/Dan iz snova: Hattrick Osijeka u Brodu NAKON PIONIRA I KADETA I JUNIORI PO JEDNICI KUPA
osijek_juniori_kup_2019

Dan iz snova: Hattrick Osijeka u Brodu NAKON PIONIRA I KADETA I JUNIORI PO JEDNICI KUPA

Hattrick! Tri finala i tri pobjede Osijekovih nogometaša. Nakon što su pioniri i kadeti slavili u napetim utakmicama, juniori su za pola sata riješili sve protiv Lokomotive. Fantastičan dan za NK Osijek navući će bore na predsjednikovo lice. Stadion je projektirani, a već se nazire da bi trofejni salon trebalo proširivati.

Nakon slavlja pionira i kadeta, uslijedila je i najuvjerljivija pobjeda, ona u konkurenciji juniora, gdje je Osijek s 3:1 nadjačao Lokomotivu.

Kompletna dramatika s ovog finala nestala je u prvom poluvremenu, nakon kojeg je Osijek vodio 3:0, a tijekom kojeg su briljirali Ivan Durdov i Todor Todoroski. Prvi je postigao dva pogotka, a drugi je upisao gol i asistenciju.

U 15. minuti sjajno je desnom stranom prošao Todoroski i asistirao Durdovu za 1:0. Potom je Todoroski u 27. sjajno izveo slobodan udarac za 2:0, a Durdov u 38. i treći put slomio obranu i vratara Lokomotive za 3:0.

No, Lokomotiva je, i dok je primala golove, a pogotovo u drugom poluvremenu, napadala i stalno prijetila, ali je imala pritom i mnogo nesreće jer su igrači iz Zagreba čak četiri puta pogađali suparnički okvir vrata. Na kraju je tek Luka Hujber u 83. minuti smanjio na 1:3 što je bio konačan rezultat.

Hrvatski nogometni kup za juniore, finale:Osijek – Lokomotiva 3:1 (Durdov 15., 38., Todorski 27./Hujber 83.)

Podijeli
  •  
  •  
  •