/Dali mu 5 komada pa oba glasa ZA OTOK SU GLASALI MARIO ĐURKOVIĆ I MARKO TUCAKOVIĆ
otok

Dali mu 5 komada pa oba glasa ZA OTOK SU GLASALI MARIO ĐURKOVIĆ I MARKO TUCAKOVIĆ

Devetog rujna nogometaši Otoka ugostili su Zrinski i kući ih ispratili s 5 komada u mreži. U svim ostalim utakmicama Zrinski je inkasirao 3 gola. S Druge strane Otok igra totalni nogomet, napadački su iznimno raspoloženi, njihova obrana naravno u tom slučaju trpi, vjerojatno je to jedan od razloga zašto respektiraju dobru igru obrana, posebno nakon što je njima dozvolila čak 5 pogodaka.

– Ja bih svoj glas dao vrataru Zrinskog Pintariću. Pošto sam i sam bio vratar i pošto će svi dati glasove napadačima ja dajem njemu. Iako smo im mi dali 5 komada smatram da je sjajan, da je prvo ime Zrinskog koji je jesenski prvak i glas je mislim potpuno logičan i zaslužen – komentar je Marija Đurkovića, trenera Otoka.

– Rezultati govore za sebe, najrealnije je da bude netko iz jesenskog prvaka, a kad je tako onda moj glas ide Denisu. Čovjek je klasa za sebe u ovoj ligi, ili bolje reći klasa je za više lige, odradio je odličnu jesen osim što je kod nas nastradao iako je i u toj utakmici bio jako dobar i nije za ništa kriv – mišljenje je kapetana Otoka Marka Tucakovića.

Nakon 3 odrađena kluba imamo apsolutnu dominaciju Zrinskog, vratar Pintarić je vodeći s glasovima Otoka i kapetana Sloge Vlaovića, Meter ima dva glasa od Vuteksa a trener Sloge Ivo Babić svoj je glas povjerio napadaču Borca Slavku Baratu.

  1. Denis Pintarić  3
  2. Mario Meter     2
  3. Slavko Barat     1
Podijeli
  •  
  •  
  •