/U Đakovu danas pokazni trening COERVER® COACHING ACADEMY CROATIA ĐAKOVO CROATIA JE DOMAĆIN OVOG NOGOMETNOG SKUPA
đakovo nogomet academy

U Đakovu danas pokazni trening COERVER® COACHING ACADEMY CROATIA ĐAKOVO CROATIA JE DOMAĆIN OVOG NOGOMETNOG SKUPA

Škola nogometa Đakovo Croatije dogovorila suradnju s nogometnim partnerom:
Dragi naši mali i veliki nogometaši, treneri, članovi, navijači, nogometni zaljubljenici i građani zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da smo velikim naporima i razgovorima dogovorili suradnju kao Partner klub COERVER® COACHING ACADEMY CROATIA .
U petak 17. svibnja 2019. godine u 16:00 sati, stadion Đakovo bit će održan pokazni trening na kojem će COERVER® COACHING ACADEMY CROATIA treneri prezentirati metode rada. Na treningu će biti uključeni naši treneri i nogometaši.
Posebnim metodama pristupa edukacije i rada s našim trenerima i polaznika škole nogometa, a sve s ciljem da naša djeca i škola nogometa postanu prepoznatljivi i vodeći na ovim prostorima, te da ju podignemo na još viši nivo rada.
Predugo i previše toga je godinama bilo zapostavljeno, a obećali smo da nas zanima odgajanje, školovanje i treniranje po moralnim i socijalnim načelima naše djece. Sve ćemo poduzeti kako bi omogućili što kvalitetnije uvjete za naše polaznike nogometne škole.
Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.