/Đakovčanke odmah zasjele na vrh Prve lige U DRUGOM KOLU U ĐAKOVO DOLAZE SPLIĆANKE
ok đakovo

Đakovčanke odmah zasjele na vrh Prve lige U DRUGOM KOLU U ĐAKOVO DOLAZE SPLIĆANKE

Na put u Rovinj đakovačke su odbojkašice krenule s dosta pesimističnih izjava koje se ponajviše odnose na financijsko stanje, ali trener Dragan Božić motivirao je svoje igračice da na otvaranju sezone prikažu sve što znaju. I upravo je to učinila mlada đakovačka ekipa koja je kroz Rovinj prošla autoritativno. U sva tri seta Đakovčanke su dominirale ne dopustivši bilo kakvu neizvjesnu i uzbudljivu završnicu. U prvom setu od samoga početka sve je bilo na najvišoj razini: od prijeme servisa, bloka i napada tako da su domaće igračice osvojile samo 13 poena.

ROCKWOOL – ĐAKOVO 0:3   (13:25; 16:25; 16:25)

Rovinj – Sportska dvorana Gimnasium. Gledatelja: 100. Suci: Milan Rajković i Domagoj Neisnner.

ĐAKOVO: Maja Maričić, Ana Barišić, Antonija Bradarić, Anela Gajić, Nikol Marošević, Tatjana Gajić, Sandra Fundek, Matea Čato, Ana Jurić, Tea Magdić, Ana Mihaljević, Zdenka Babić. Trener: Dragan Božić.

I u drugom setu Đakovčanke su igrale punom snagom te su se sredinom seta odvojile i  mirno privele set za vodstvo 2:0. U trećem setu gledali smo lepršavu i dopadljivu đakovačku igru za prvu prvoligašku pobjedu i veliki poticaj za nastavak prvenstva.

Đakovčanke nemaju baš previše vremena za slavlje jer ih u srijedu već očekuje finale Kupa regije Istok. Prava poslastica očekuje se u nedjelju kada u drugom kolu u Đakovu dolazi ekipa Brda iz Splita. Evo prilike da đakovačka publika podrži svoju odbojkašku mladost.

Izvor: Đakovo.hr / Miro Šola

Podijeli
  •  
  •  
  •