/Đakovački košarkaši u potrazi za “peticom”! ĐAKOVČANI SE SPREMAJU ZA PRVU LIGU
đakovo borovo

Đakovački košarkaši u potrazi za “peticom”! ĐAKOVČANI SE SPREMAJU ZA PRVU LIGU

Prije sedam dana, pomalo samozatajno i u tišini, đakovački su košarkaši krenuli s pripremama za početak svoje prve prvoligaške sezone u novoj natjecateljskoj godini. Trener Marijan Petrović trenutno na raspolaganju ima deset igrača koji redovito treniraju. To su: Antun Hrkač, Kristijan Vladović, Ivan Car, Matej Češkić, Tomislav Kelava, Marko Martinović, Luka Dujmić i Stjepan Vukadin. Pripremama su se priključili i povratnici: Goran Martinović (igrao u Puli) i Ante Grbeša (studij).

Još uvijek nije definiran status Stjepana Hajdukovića i Mateja Blaževića koji su upisali studij i Zagrebu. 215 centimetara visoki centar Marko Tadić, zbog poslovnih obveza, još se nije priključio momčadi, a isto tako upitan je i status mladoga Ivana Miličevića koji još uvijek ima zdravstvenih tegoba. Trenera Petrovića raduje što se ovaj tjedan treninzima priključio dugogodišnji centar Davor Mikulić koji će odlučiti hoće li se priključiti momčadi i u prvenstvu.

O slaganju igračke križaljke trener Marijan Petrović rekao je: “Razgovarao sam s nekoliko igrača, ali svi čekaju mjesec kolovoz kada će vidjeti što i gdje će igrati. Osim toga, najveći problema javlja nam se na poziciji centra, međutim, cijela Slavonija deficitarna je s visokim igračima tako da će nam to biti najveći problem. Međutim, pripreme su tek počele pa ćemo vidjeti kako će se situacija oko igračkoga kadra razvijati.

Izvor: Đakovo-sport.com

Podijeli
  •  
  •  
  •