/Čuljak potpisao za svoj stari-novi klub Cibaliju NADAM SE KAKO ĆU ZNANJEM I ISKUSTVOM POMOĆI MOMČADI
čuljak

Čuljak potpisao za svoj stari-novi klub Cibaliju NADAM SE KAKO ĆU ZNANJEM I ISKUSTVOM POMOĆI MOMČADI

Čuljak potpisao za svoj stari-novi klub Cibaliju.

Tomislav Čuljak vinkovačkoj prvoligaškoj momčadi već se priključio u pripremnom dijelu, a od danas je ponovno igrač kluba iz Vinkovaca čije je boje već branio.

Mislio sam da ćemo i prije završiti s pregovorima, jer situacija mi je poznata i nisam imao posebnih uvjeta. Sretan sam što ću ponovno biti u svom klubu i nadam se kako ću znanjem i iskustvom moći pomoći – riječi su novog igrača Cibalije Tomislava Čuljka.

Čuljak je sa svojih 29 godina na leđima u najboljim i najzrelijim godinama za pokazati sve svoje kvalitete pred svojim navijačima u svome gradu. Tomislav je rođeni Vinkovčanin, a nogometni put ga je vodio kroz mnoge hrvatske i BIH klubove. On se redovito vraćao svojoj Cibaliji kao što je to učinio i ovoga puta. Iz Cibalije se prvi puta zaputio u Zagreb gdje je igrao u Hrvatskom Dragovoljcu prije nego je prešao u Zadar. Nakon toga slijedi povratak u Vinkovce odakle se zaputio u Šibenik iz kojega se ponovo vraća u Cibaliju. Iduća destinacija bila je u susjednoj BIH u Vitezu iz kojega je prošle godine prešao u Osijek da bi se ovo ljeto ponovo vratio u svoj matični klub gdje je trenirao sve do današnjeg potpisa ugovora.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •