/Cibona je prvak Hrvatske! VUKOVI PREGAZILI VITAMINE
cedevita-cibona-6659

Cibona je prvak Hrvatske! VUKOVI PREGAZILI VITAMINE

Košarkaši Cibone osvojili su naslov prvaka Hrvatske nevjerojatnom igrom u finalnoj seriji! Cibona je “pomela” favoriziranu Cedevitu, oduševila navijače i pokazala da metropola i dalje živi košarku, samo joj treba mali podražaj od “pravog” kluba, a ne “umjetnog” kakvim mnogi gledaju na Cedevitu.

Cedevita – Cibona 98:100 (23-22, 22-32, 33-14, 20-32)

Nakon što su ranije stigli na vrata raja, košarkaši Cibone tražili su u četvrtoj utakmici rješavanje pitanja prvaka, u Domu sportova gdje je Cedevita domaćin tribine su bile pune navijača – Cibone. Već kod predstavljanja ekipa stvorila se sjajna atmosfera, a sama utakmica dodatno je poticala i publiku koja je u samoj završnici bila na nogama.

U nevjerojatnoj utakmici u kojoj su se smjenjivala dvoznamenkasta vodstva, Cibona je tek nekoliko sekundi do kraja utakmice u gužvi pod košem – nakon pokušaja polaganja Filipa Bundovića te konačnog ubačaja Dominica Gilberta osigurala naslov prvaka Hrvatske dok se prepunom dvoranom Doma sportova orilo “Heja, heja Cibosi”. Kao u dobra stara vremena kada su Cibosi igrali vrlo značajnu ulogu u Euroligi..

Podijeli
  •  
  •  
  •