/Cibalijin ponos produžio vjernost s nebeskoplavima FRANE VITAIĆ POKAZUJE IZNIMAN KARAKTER, DOISTA SE RADI O VELIKOM ČOVJEKU I SPORTAŠU
frane vitaić

Cibalijin ponos produžio vjernost s nebeskoplavima FRANE VITAIĆ POKAZUJE IZNIMAN KARAKTER, DOISTA SE RADI O VELIKOM ČOVJEKU I SPORTAŠU

Cibalijin ponos produžio vjernost s nebeskoplavima.

Iako je situacija u Vinkovcima doista neizvjesna i mnogobrojni igrači napuštaju svlačionicu vinkovačkog prvoligaša jedan igrač pokazuje nevjerojatnu vjernost i odanost klubu kao što je to uostalom činio i sve ovo vrijeme provedeno u Cibaliji.

Frane Vitaić je neizmjerno vjeran svome klubu, a čak nije niti Slavonac. Čovjek pun vjere i samopouzdanja odlučio je do kraja sezone pomoći Cibaliji prebroditi ove teške dane u kojima klub traži svoj put za budućnost.

Frane je potipsao produžetak ugovora do kraja tekuće sezone, a spomenimo da je bio prošle sezone i najbolji klupski strijelac te da je trenutno najstariji igrač naše Prve HNL.

Nevjerojatan optimizam koji Frane širi oko sebe definitivno može biti okidač za narednu utakmicu s Rudešom nakon koje Cibalia može napraviti bitan pomak na ljestvici i uzeti zamah za nastavak prvenstva.

Frane je odigrao ključnu ulogu uz pomoć njihovog anđela i zaštitnika Stjepana prošle sezone kada je ostanak u ligi bio pod velikim upitnikom i malo tko je vjerovao u to pa je ovo odlična vijest za sve navijače Cibalije – BRAVO FRANE.

Pročitajte priču iz svlačionice Cibalije kako su vjerovali i kada je malo tko mislio da mogu ostati prvoligaši, a bez Frane to ne bi sigurno ostvarili:

OD RAZBIJENE VOJSKE DO NEBESKOPLAVIH RATNIKA

Priča iz svlačionice, koja me dirnula do suza, obećana mi je prije dva mjeseca, ali uz napomenu kako moram čekati kraj prvenstva.
I evo je:
„Prije nego će trener Pacult dobiti otkaz imali smo sastanak, svatko je rekao ponešto, ali nekako se osjećalo da smo razbijena vojska. Totalno na dnu, bez vizije i ideje kako se iščupati iz svega. Tada je palicu preuzeo igrač kojemu to i doliči, kapetan. Izrekao je par klasičnih rečenica koje iskreno nisu, po licima suigrača, nikoga posebno dirnule, jer smo imali već takvih sastanaka.
Međutim, tada se događa najemotivnija stvar koju sam ikada doživio u svlačionici neke ekipe. Frane ustaje, uzima majicu sa Stjepanovom slikom i kreće objašnjavati da voli Cibaliju i zbog tog zlatnog dečka koji je svu svoju ljubav uputio bas prema svjetlo plavoj boji. Rekao je da mi ostajemo u ligi jer imamo anđela koji lebdi u našoj svlačionici, lebdi nad stadionom i nad nama. Da je to nas 12 igrač. Tog trenutka, pogledavši većinu momaka , svi su se skrivali da se ne vide suzne oči njihove. Tada sam, kao i svi ostali, znao da mi imamo prvoligaša. Tada je vjera ponovno vraćena i nema slučajnosti u životu, nije Frane slučajno jučer ušao, zabio i nakon toga otišao do mjesta s kojeg nas Stjepan pratio, ne.
Naš 12. anđeo je bio tamo i čekao svoga kapetana“
Na događaje u svlačionici prvi Božji korak bio je poslati im Mladena Bartolovića. Uz Ultrase, Bartolovića i nebo, nije moglo drugačije ni završiti.

Foto Marijana Vojnić

Podijeli
  •  
  •  
  •