/Cibalia i službeno drugoligaš! AUTOMATIZMOM IZ MŽNL TRI KLUBA POPUNJAVAJU TREĆU HNL
lllll

Cibalia i službeno drugoligaš! AUTOMATIZMOM IZ MŽNL TRI KLUBA POPUNJAVAJU TREĆU HNL

Dočekali smo i službenu objavu Ureda za licenciranje čije je žalbeno tijelo donijelo odluku o tome tko će u narednoj sezoni biti drugoligaš, naravno ukoliko to plasman potvrdi.

Cibalia je taj dio odavno riješila, a sada je i službeno stigla potvrda da će Vinkovčani naredne sezone igrati Drugu HNL. Belišće i Marsonia nisu dobili prolaz kod žalbene komisije tako da još čekamo BSK kojemu treba bod za potvrdu drugoligaškog statusa pa ćemo u sezoni 2019/20 vjerojatno imati tri drugoligaša.

Automatizmom se otvara jedno mjesto za popunu Treće HNL istok iz redova članova MŽNL tako da je sada sigurno da su novi trećeligaši Graničar iz Županje i Kutjevo te najvjerojatnije Vuteks Sloga iz Vukovara, a vrlo izgledno da će BSK osigurati još jednu poziciju za koju će čini se Otok i Našk igrati kvalifikacijski susret u zadnjem kolu u Našicama.

Detalje licenciranja i odluke žalbene komisije pogledajte  OVDJE.

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.