/Bučani okupili sjajnu momčad za novu sezonu! CILJ JE JASAN - NASLOV PRVAKA!
20180805_191810

Bučani okupili sjajnu momčad za novu sezonu! CILJ JE JASAN - NASLOV PRVAKA!

U protekloj sezoni BSK iz Buka bio je jedno od razočarenja, imali su vrlo dobru momčad od koje se očekivalo da može biti u samom vrhu 1. ŽNL, no vrlo rano su otpali iz tog kruga i potonuli u prosječnost dok su u Kupu stigli do polufinala i tako popravili dojam o čitavoj sezoni. Takav rasplet nije se svidio vodstvu kluba na čelu kojeg je mladi predsjednik Danijel Hel pa su odmah po završetku sezone krenuli u slaganje nove momčadi, ili da budemo precizni – pojačavanje postojeće.

Na već vrlo dobru momčad koju za sada nitko nije napustio u svlačionicu su treneru Ivici Pejnoviću sletjela 4 sjajna pojačanja. Stigao je u BSK najbolji igrač požeške Slavonije Valentino Podobnik, iskusni napadač Slavije Josip Jakovljević, zatim Dario Starčević, hitronogi mladi bočni napadač koji je svoju kvalitetu dokazao kroz mlađe kategorije pleterničkog trećeligaša te Josip Čolak koji je stigao iz Kutjeva. Uz oporavak i priključivanje momčadi Alberta Hela BSK ima momčad posloženu od početka do kraja uz zastrašujući napadački red. Uz određene promjene pozicija u odnosu na prošlu sezonu, Pejnoviću se smiješe besane noći, puno je klasnih igrača u svlačionici, imati će puno toga za kombinirati i slagati. Još ako u svlačionici ostane Roberto Marčinović koji je trenutno na pripremama sa Slavijom, ova momčad bi mogla dobiti kodno ime dream team..

Uvjerljiva pobjeda protiv Kaptola naravno ne smije prevariti Bučane jer Poletijeva momčad može i hoće puno bolje kada dođe vrijeme pravog okršaja u 1. kolu nove sezone, ali je taj trijumf sigurno lijepa doza samopouzdanja za bučku družinu. Ovakva momčad će sigurno biti motiv više za sve protivnike, a sigurno će uz Kaptol biti još nekoliko momčadi koje će imati vrlo kvalitetan kadar, Lipik, Požega i Tim osvježenje će ovu momčad sigurno gledati kao veliki izazov što znači da nas čeka još jedna sjajna sezona u požeškoj 1. ŽNL.

Podijeli
  •  
  •  
  •