/Bruno Golić pokupio oba glasa iz Kaptola GLASALI KREŠO POLETI I VALENTIN PRANJIĆ
kaptol slaven

Bruno Golić pokupio oba glasa iz Kaptola GLASALI KREŠO POLETI I VALENTIN PRANJIĆ

Kaptol je proteklu jesen odradio debelo ispod očekivanog, umjesto borbe za naslov prvaka što se moglo očekivati s obzirom na imena u momčadi poput Darmopila, Sadileka i Pavelića, Poletijeva momčad je dugo bila sasvim na začelju, samo je Slaven bio iza njih, no u samoj završnici su se ipak malo pribrali i stigli do 13 bodova koji su ih smjestili na 9. mjesto tokom zimskog odmora.

– Po meni je Bruno Golić najbolji igrač lige ove jeseni. Čitavu jesen je vukao Požegu, pojedinac je koji je iskočio, mislim da je odlično iskoristio što smo svi najveću pažnju posvetili čuvanju Mire Lujića. Uz njega tu je i Žuljević iz Dinama, ali ipak prednost dajem Goliću – rekao nam je trener Kaptola Krešimir Poleti.

– I moj glas ide Bruni Goliću, po mom mišljenju riječ je o dečku koji je iskočio ove jeseni. Svojim igrama predvodio je Požegu do jesenskog naslova prvaka. Jako je nezgodan za čuvanje, brz, okretan i s odličnom tehnikom, iako je već sada odličan sigurno ima i još prostora za napredak pa i za nekakvu višu ligu od 1. ŽNL – mišljenje je Valentina Pranjića, kapetana Kaptola.

Nakon što smo odradili glasove 4 kluba, Požege, Jakšića, Papuka i Kaptola Bruno Golić je ostao usamljen na vrhu:

  1. Bruno Golić  3
  2. Tomislav Žuljević  2
  3. Miro Papak 1
  4. Luka Rotim 1
  5. Alen Solina 1
Podijeli
  •  
  •  
  •