/Brokeri potpisali mladog reprezentativca MATO MANDIĆ BIVŠI JE IGRAČ CIBONE
Mate Mandić

Brokeri potpisali mladog reprezentativca MATO MANDIĆ BIVŠI JE IGRAČ CIBONE

Košarkaški klub Vrijednosnice Osijek polako ali sigurno slaže ponovno jednu vrlo dobru momčad, a što je najvažnije i momčad za budućnost. Nakon mladih reprezentativaca Izraela i Finske u Gradski vrt stiže i mladi hrvatski reprezentativac. Jučer su Brokeri potpisali ugovor na 2,5 goldine s Matom Mandićem.

Mate je rođen 20.01.1998. godine, visok je 196cm i igra na poziciji beka. Košarkašku karijeru je započeo u KK Zagreb, gdje sa mlađim kategorijama osvaja Prvenstvo Hrvatske. Nakon Zagreba prelazi u Cibonu, gdje dvije godine za redom osvaja juniorsko Prvenstvo Države. Početkom sezone 2015/16 godine potpisuje profesionalni ugovor sa Cibonom, za koju je nastupao do prelaska u Vrijednosnice. Za juniorsku Reprezentaciju Hrvatske igrao je na Europskom prvenstvu u Turskoj.

Trener Vladimir Krstić: Očekujemo da će se Mate brzo uklopiti u naš sustav rada, da ćemo njegove individualne kvalitete podići na još viši nivo, te da će svojom kvalitetom, borbenošću i energijom pridonijeti boljim rezultatima Vrijednosnica Osijek

Podijeli
  •  
  •  
  •