/Brokeri ispali iz Kupa Krešimira Ćosića UNATOČ PORAZU BILA JE TO DOBRA PARTIJA OSJEČANA
P1220322

Brokeri ispali iz Kupa Krešimira Ćosića UNATOČ PORAZU BILA JE TO DOBRA PARTIJA OSJEČANA

SInoć su u osmini finala Kupa Krešimira Ćosića  košarkaši Vrijednosnica Osijek ugostili su ekipu GKK Šibenik u Maloj dvorani Gradski vrt i unatoč dobroj partiji ispali iz daljnjeg natjecanja od u ovom trenutku objektivno kvalitetnijeg protivnika.

KK VRIJEDNOSNICE OSIJEK – GKK ŠIBENIK  62:67  

Vrijednosnice Osijek: Boban, Taylor 12, Došen 3, Levinson, Markulin 8, Šarac 16, Krolo 2, Lindbom 6, Vrkić 9, Turalija 6

Šibenik: Radovčić 6, Šarić, Vitali 8, Bašić 11, Bundović 20, Pandurić 10, Jelić, Mileković 3, Nakić 9, Klepo, Paić

“Brokeri” su otvorili susret odličnom igrom u obrani i skoku u kojoj su dopustili Šibeniku samo 10 poena u 1. četvrtini, međutim nisu tu obranu okrunili u napadu i na kraju odlaze sa prednošću od “samo” 2 poena (12:10).  U nastavku su igrači Vrijednosnica nastavili igrati jednako i do poluvremena su digli razliku na +5. U drugom poluvremenu Šibenčani podižu razinu svoje igre i okreću rezultat u svoju korist. Osječani su do kraja utakmice pokušavali stići minus, ali igrači Šibenika im nisu to dopustili i na kraju dolaze do pobjede od 5 razlike i plasmana u final eight kupa Krešimir Ćosić. Kod Osječana su se istaknuli: Aljoša Šarac sa 16 poena i Jimmy Lee Taylor sa 12 poena.

Podijeli
  •  
  •  
  •