/Brod na Savi poražen u Zadru MIHAELA PONOVNO NAJEFIKASNIJA
005

Brod na Savi poražen u Zadru MIHAELA PONOVNO NAJEFIKASNIJA

Košarkašice Broda na Savi jučer su gostovale u Zadru i očekivano doživjele novi poraz, i da su bile kompletne domaće košarkašice bile bi popriličan favorit, a ovako bez nekoliko prvotimki šanse su bile minimalne.

Zadar – Brod na Savi 84:48  (22-14, 26-10, 23-12, 13-12)

Zadar: Oštrić 9, Jelenković 8, Dujić, Vrsaljko 20, Žugić, Nikpalj 14, Perica 9, Gardijan 2, Mandić 6, Dedić 16, Šolić, Prendža

BnS: Ivanković 1, Duspara 4, Kurdija, Lazić 30, Bertolović, Zirdum 2, Buconjić 3, Josipović 6, Bešter 2, Šebalj

Dobro su se Brođanke držale u otvaranju utakmice, Zadranke nisu imale rješenja za Mihaelu koja je utakmicu otvorila s tri trice, jednu je dodala i Monika Buconjić i BnS je nakon 6 minuta igre imao vodstvo, a kada je šut malo stao domaće su odjurile do +8 na prvom odmoru. I ulazak u drugu dionicu bio je dobar, smanjile su Brođanke zaostatak, no onda je uslijedila velika serija Zadra i utakmica je do poluvremena bila odlučena, zaostatak je bio velika 24 poena. Drugo poluvrijeme bilo je čista formalnost, Zadranke su dodatno povećale svoju prednost i zasluženo slavile.

Bez Đukić, Ćurković i Kolar Brod na Savi nije mogao više od ovoga unatoč ponovno raspucanoj Mihaeli Lazić koja je ubacila 30 poena, no kompletan BnS će se do kraja sigurno i te kako potući za ostanak u prvoligaškom društvu!

Foto: Alen Vojvodić

Podijeli
  •  
  •  
  •