/Briljantni Valentić hattrickom donio pobjedu Dunavu! 2. ŽNL OSIJEK
Radnik Josipovac 1

Briljantni Valentić hattrickom donio pobjedu Dunavu! 2. ŽNL OSIJEK

U 20. kolu 2. ŽNL Osijek u derbiju Radnik je nadigrao LIV, Dunav Valentićevim hattrickom osvojio bodove, Radnički visokim rezultatom pobjedio Vitez, a Slavonija svladala Erdut te se popela na drugo mjesto.

Dvoboj između Dunava i Sloge zavšio je rezultatom 3:2. Briljantni Valentić zabio je svoj hattrick, a pogotke u 23., 69. i 73. minuti, a za goste precizni su bili Gudinjacki u 61. minuti i Vuknić u 78. minuti.

Utakmica u Osijeku između Murse i Klasa završila je izjednačenim rezultatom. U 29. minuti Mursa je povela pogotkom Dragića te na odmor otišla s 1:0. Minutu nakon odmora izjednačio je Erceg, u 68. minuti Mursa je opet povela pogotkom Curića, a za konačni, izjednačeni rezultat zabio je Sesvećan u 73. minuti.

Vitez je doživio visoki poraz od raspoloženog Radnika rezultatom 1:10. Domaći su poveli u 15. minuti pogotkom Prenkpalaja, a onda kreće golijada gostiju. Sjajni Mlinarević bio je precizan čak tri puta u 55., 65. i 73. minuti, u 17. minuti pogađa odlični Jelić Nenad koji je također bio precizan i u 32. minuti, , a po jedan pogodak postigli su Cebić 23. minuta, Horvat 25. minuta, Pavičić, 29. minuta, Jelić Predrag 64. minuta i Rebić u 88. minuti.

Utakmica između Erduta i Slavonije završila je 3:5. Domaći su poveli u 13. minuti pogotkom Grabića, a gosti izjednačuju minutu nakon pogotkom Dakića, u 30. minuti goti su poveli golom Deže, a prednost povisuje odlični Dakić svojim drugim pogotkom u 35. minuti. Nakon odmora domaći se vraćaju u igru pogotkom sjajnog Grabića u 47. minuti, ali gosti se opet odvajaju pogotokom Čepčika u 53. minuti i Kordića u 65. minuti koji je bio precizan iz kaznenog udarca, konači rezultat 3:5 postavlja domaći igrač Buljubašić u 83. minuti.

U derbiji kola i borbi za sam vrh tablice Radnik je pobjedio LIV rezultatom 5:3. Odlični Vukić pogađa u 12. i 13. minuti susreta, nakon njega za 3:0 pogađa Dujmović u 27. minuti, a u 29. minuti za goste prvi pogodak zabija Ćosić. Nakon od odmora Zavorski u 51. minuti pogađa za 3:2,  a minutu nakon Svirać povisuje prednost za domaće, u 62. minuti Glogač zabija peti pogotak za domaće,  a u 74. minuti odlični Zavorski postiže svoj drugi pogodak i smanjuje rezultat na 5:3.

U sljedećem 21. kolu sastaju se LIV i Dunav, Radničk i Erdut, Vitez i Klas, a derbi će se odigrati između Slavonije i Radnika te Sloge i Murse.

20. 2. žnl os

 

 

Podijeli
  •  
  •  
  •