/Borovo je pobjedom nad Brodom očuvalo maksimalan učinak u 2.HRL istok POBJEDE POŽEGE I NEXEA NAD VALPOVKOM I ŽUPANJOM
borovo rukomet fb

Borovo je pobjedom nad Brodom očuvalo maksimalan učinak u 2.HRL istok POBJEDE POŽEGE I NEXEA NAD VALPOVKOM I ŽUPANJOM

Nakon pet odigranih kola i dalje je jedina neporažena momčad lige Borovo. Rukometaši Borova bili su vrlo uvjerljivi i slavili protiv Broda s 15 pogodaka razlike.

Rukometaši Broda su teško poraženi na gostovanju u Borovu od kvalitetnije ekipe koja se ove sezone zajedno s Požegom bori za 1. mjesto. Uza sve to Brođani su u Borovo otišli bez bolesnog trenera Saše Sertića i kapetana ozlijeđenog Ivana Rašića te je poraz s 35:20 i razumljiv. Još su se nekako u prvom poluvremenu rukometaši Broda i držali, ali u nastavku nisu mogli pratiti jaki ritam domaćih. Kod Broda je Josip Sarić postigao 8 golova, dok su se po 3 puta među strijelce upisali Krešimir Simeon i mladi Luka Matačić koji je 2002. godište i koji je postigao svoje prve golove za seniore u ovoj ligi. Borovo predvođeno raspoloženim Borisom Polchertom koji je imao 12 obrana, a u polju najraspoloženiji su bili Ivan Pinjuh i Igor Franić sa 7 golova.

RK Požega – RK Valpovka 25:24 (11:13)

RK Požega: Ćosić (15 obrana), Banović, Grbeš 3, Jurković 7, Vlašić 3, Gotal, Mjertan, Tomas 6(2), Kiš 2(1), Obradović, Grgurić 2, Gelenčir 1, Mršić, Markanjević, Franjić, Tukonić 1. Trener: Hrvoje Jurković.

RK Valpovka: Tomas 1, Baričević 6(3), Josić, Strahonja, Sauer, Nemet 1, Đurić-Ivandija 4, Slipac, Parmačević 6, Mudrovčić, Popović 2, Fumić 4, Šteković, Kopjar, Čičak, Jagorinac. Trener: Miroslav Birovljević.

Sedmerci: RK Požega 3/4 (Tomas 2/2, Kiš 1/2), RK Valpovka 3/3 (Baričević 3/3)

Isključenja: RK Požega 4 minute (Jurković 2, Tomas 2), RK Valpovka 10 minuta (Tomas 2+2+2, Nemet 2, Parmačević 2)

Suci: Dalibor Feletar (Bjelovar) i Igor Rendulić (Kutina)
Nadzornik: Dragan Hajtić (Bjelovar)
Gledatelja: 450

ŠD OŠ kralja Tomislava, Našice
Gledatelja 200

NEXE2-ŽUPANJA 35:28 (15:16)

NEXE2: Brnjak, M.Poljak, Šafar, Ćuić 4, Strmečki 1, Stošić, Njegovan, Manci Mičević 4, Malkoč, Delić, I.Poljak (11 obrana), Greganić 9, Kovačević 8, Rinčić (3 obrane), Kvastek 6, Vulić 3.
Trener: Ivan Tomičić.

ŽUPANJA: Dobrinkić-Parić (11 obrana), Prkić, Tomašević 5, Nujić, Josipović 4, Lasić 1, Doknjaš 1, Lovrić 11, Jurić 2, Vuković 4, Ostružnjak, Nađ (3 obrane).
Trener: Mihovil Ostružnjak

SEDMERCI: Nexe 3/4, Županja 3/5
ISKLJUČENJA: Nexe 2 minute, Županja 8 minuta

Ivan Tomičić, trener Nexea

Malo smo lošije otvorili utakmicu čemu je uvelike pridonijela i dobra igra gostiju u prvom poluvremenu. U nastavku mijenjamo obranu, naši igrači odlično reagiraju i stječemo veliku prednost. Posebno bih se zahvalio publici koja je došla u velikom broju i iz utakmice u utakmicu ih je sve više. Nadam se da su nakon utakmice svi bili zadovoljni.

 

 

aaaa

 

 

rrr

 

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.