/Borovo nije moglo bez Rajšića i Miljanića PORAZ U ZAGREBU I DOSTA BRIGA ZA BOROVČANE
borovo-foto

Borovo nije moglo bez Rajšića i Miljanića PORAZ U ZAGREBU I DOSTA BRIGA ZA BOROVČANE

Nakon optimizma u proteklom susretu protiv Gorice, prije putovanja u Zagreb na gostovanje protiv vrlo jake ekipe Agrodalma (9-3), isti je naglo splasnuo. Razlog su povrede dva vrlo važna igrača i člana prve petorke – Ljubomira Miljanića i Marija Rajšića.

Prvi je protiv Gorice „zaradio“ povredu koljena (u pitanju su ligamenti) i slijedi mu duža pauza, dok je uoči gostovanja u Zagrebu, potonjem na treningu napukao palac šuterske ruke i također mu slijedi mirovanje od nekoliko tjedana. U takvim okolnostima, najviše je „povukao“ novopridošli Dino Radoš koji je sa 20 koševa bio najbolji strijelac u redovima Borovčana (dodao je i 9 skokova), a jedini dvoznamenkasti uz njega bio je Juraj Boras koji je zabio 14. Kod pobjednika listu od šest igrača sa dvoznamenkastim učinkom predvodio je Damir Mijić sa 20 ubačaja. Borovčanima sada predstoji stanka od dva tjedna u kojima će doznati kakav je liječnički bilten povrijeđenih krilnih igrača, nakon kojih 24. veljače slijedi susret na domaćem terenu protiv još jednog člana gornjeg doma na ljestvici – KK Bosco.

Agrodalm  101

Borovo        71

Agrodalm – Mijić 20, Perić 6, Ćosić, Gržinić 11, Salopek 10, Matić 10, Ribarić 17, Ceraj 2, Lončar 2, Žužul 6, Baran 17

Borovo – Brocić, Jovanović, Šarac 3, Bobinac 7, Boras 14, Bekavac 7, Benković 2, Žulj 4, Kapović 6, Kovač 8, Vuković, Radoš 20

ŠŠD Peščenica, Zagreb – gledatelja 50

Suci – Vedran Vedriš, Andrej Antolić i Matija Ekart

Opunomoćenik – Miljenko Mrsel

Tekst i foto – KK Borovo (Siniša Đurić)

Podijeli
  •  
  •  
  •